perjantai 10. maaliskuuta 2017

Pentukurssilla 5/5

Pentukurssin viimeisellä kerralla tehtiin kaikkea mukavaa! Ensimmäisenä piti esitellä muille millaisen tempun on opettanut. Alkuun ajattelin, että opetan Arralle jonkin hyödyllisen tempun kuten esimerkiksi merkin kierron mutta sitten tulin siihen tulokseen, että meillä lienee muutenkin jo muiden kurssilaisten keskuudessa niin tosikon maine niin repästääs ja kieritään. 😝 Toiseen suuntaan onnistuu mutta toinen suunta on jähmeämpi. (tässä kohtaa pitää varmaan myös tunnustaa se, että Janihan tuon tempun oikeastaan opetti!)

Lisäksi teille vaudikkaita luoksetuloja. Niina piti koiraa kiinni ja ohjaaja juoksi koirasta pois päin, samalla sitä kutsuen. Jokaisesta pennusta löytyi huimasti vauhtia eikä häiriöt haitanneet lainkaan. Tehtiin samanlainen luoksetulo myös. ns näkymättömiin, eli ohjaaja juoksi huoneeseen jonka ovi oli auki mutta näköyhteyttä koiraan ei ollut. 

Opeteltiin myös jalkojen ympärillä kahdeksikon tekeminen niin paikallaan kuis kävellessä. Tämä on oikeastikin hyödyllinen temppu jumpaksi ja alkuverryttelyksi. Sen treenaamista jatkettiin kotona: 

Lopuksi meillä oli leikkimielinen kilpailu! Kiersimme merkattua ympyrää ja Niina huuteli tehtäviä mitkä piti suorittaa mahdollisimman nopeasti. Selvisimme Arran kanssa finaaliin ilman virhepisteitä mutta sitten loppui pennulta mielenkiinto. :D Tulimme toiseksi ja saimme lohdutuspalkinnoksi herkullisen luun! :) Kaiken kaikkiaan mukana pentukurssi takana! 

Pikkukurre on ilmoitettu jo agilityn pentukurssille, joka alkaa kuukauden kuluttua. En malta odottaa! :)

Arra 19vk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti