lauantai 11. helmikuuta 2017

May I present...

Patchcoat Zepyur



Zepyur on armeniaa ja tarkoittaa tuulenvirettä. Miimin, Arran kasvattajan sanoin "Tiesin, että Arrasta toivotaan agilitykoiraa, joten liitäköön se keveästi ja nopeasti kuin tuulenhenkäys!"

Tämä pieni, kauan odotettu, kotiutui 22.12.16. Paras joululahja mitä voi saada!

Odotus alkoi melkein pari vuotta sitten kun Arran kasvattaja soitti ja sanoi, että nyt voisi olla tuloillaan sellainen pentue, josta voisin olla kiinnostunut. Ja olinhan minä. Arran tulevan emän, Viirun, olin tuntenut jo hyvän aikaa ja tykästynyt kovasti sen luonteeseen. Tulevaa isukkia, Pubia, käytiin Satun kanssa katsomassa yhdessä tuumin ja paluu matkaa Kuopiosta tehdessämme, totesimme yhteen ääneen, että olipas mahtava koira.  Mikäli rakkaus roihahtaa, ei luvassa voi olla kuin parasta.

23.10.2016 syntyi seitsemän veljestä ja yksi pieni prinsessa.

Sain etuoikeutettuna olla mukana Arran elämässä aivan pienestä pitäen. Marsu taisi olla pari viikkoinen mönkijä kun kävin sitä ensimmäisen kerran ihastelemassa. Sen jälkeen vierailin Miimin luona viikottain. Oli hienoa päästä seuraamaan pentueen elämää niin läheltä ja niin intensiivisesti.

Nyt tuo naskalihammas on 16 viikkoinen mahtipakkaus ja valloittanut meidän perheen sydämet olemalla niin huumorintajuinen ja fiksu pieni koiranalku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti