keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Pentukurssilla 3/5

Tällä kertaa päästiin asiaan. Nimittäin aksa-asiaan! :) En ollut aikaisemmin vielä Arran kanssa tehnyt mitään varsinaisesti lajiin liittyvää, joten kaikki oli ihan uutta.

Ensimmäiseksi teimme hypyn tarjontaa. Sheippaamalla lähdettiin tätäkin hommaa tekemään, eli pikkukoira sai ihan itse pohtia, että mistähän se palkka naksahtaa. Aivan mahtavaa, miten nopeasti Arra hoksasi humpan juonen ja sen jälkeen ei ollut kuin tanssia. :) Samalla draivilla tehtiin myös keppien kiertoa, ihan kävelyvauhdissa ja parilla toistolla.

Pääsimme myös tutustumaan A-asteeseen. Kävelimme loivaksi lasketun A:n yli koira kytkettynä. Arra ei ollut moisesta moksiskaan, sen mielestä oli vaan ihan sairaan siistiä, ettei edes namuja ehtinyt matkalla syödä. Niin rohkea tyyppi!

Agilityosion lopuksi hurautimme muutaman toistot putkelle. Noh, oliks vaan siistii?? Juostaan lujaa hassun tunnelin läpi ja sit saa karkkia! No oli siistii!!

Lopuksi teimme vielä kohtaamisia ja ohituksia. Kohtaamisissa oli tarkoitus pysähtyä vastakkain ja vaihtaa muutama sananen toisen ohjaajan kanssa niin, että koirat malttaisi joko istua tai seistä paikallaan. Nämä onnistuivat kaikilta hyvin, liekkö hyvin väsytetyillä pennuilla jotain osuutta asiaan?

Viime perjantaina käytiin hakemassa tehostusrokotus, nyt maailma on sitten ihan virallisesti avoin. Painoa natiaisella oli silloin 9,1kg. Velipojat ovat hurauttaneet ohi jo useamman kilon voimin mutta se mikä painossa hävitään siis vauhdissa voitetaan, eiks je? ;)

17 viikkoa ikää hurahti täyteen ja sen kunniaksi otettiin pönötyskuva jo ihan aikuisten koirien tyyliin lattialla ja vapaasti seisten. Ja onhan meillä jo ihan oma näyttelyhihnakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti