torstai 16. helmikuuta 2017

Pentukurssilla 2/5

Toisen kerran teemana meillä oli johtajuus ja hihnakäytös.

Alkuun meillä oli Niinan vetämä johtajuusluento. Olimme Arran kanssa saapuneet paikalle kävellen, joten muiden pentujen odottaessa autoissa oli Arra mukanani hallissa. Hyvää harjoitusta sekin! Se osasi odottaa niin taitavasti ja alkupörräyksen jälkeen kipusi syliini kiepille ja kuunteli. Toivottavasti myös sisäisti kuulemansa. ;)

Hihnakäytöstä harjoittelimme hallissa palkkaamalla hihnan löystymisestä ja kontaktista ohjaajaan. Arran kanssa ei ole suurempia ongelmia ollut arjen hihnakäyttäytymisessä. Toki vastaantulevat ihmiset ja koirat olisivat hyvin mielenkiintoisia, koska ne kaikkihan ovat vain Arraa varten ja haluavat rakastaa ja rapsuttaa, ihan varmasti! Tähänkin saatiin hyviä vinkkejä. Pitäisi tosin lähteä jonnekkin hieman enemmän ihmisten ilmoille, että saataisiin niitä vastaantulijoita. :D

Kotona olemme treenailleet kosketusalustaa ja eteen lähetystä. Eteen lähetykseen pitäisi ottaa varmaankin kaveri avuksi, sillä tahtoisin siihen alusta asti hieman enemmän nopeutta.

16 viikkoa

Lisäksi olemme harjoitelleet seisomista (=pönötystä), josko sitä päästäisiin muutamissa mätsäreissä pyörähtämään. Tilasin jopa mustan näyttelyhihnan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti